Portes de garatge enrotllables

Portes enrotllables d’alumini o d’acer per a ús residencial i comercial amb una gran varietat de models i acabats que s’ajusten a totes les necessitats.

Són les portes perfectes per a garatges, locals o trasters amb poc espai gràcies a la seva obertura vertical mitjançant l’enrotllament de la persiana sobre un eix a la part superior de l’estructura.

Es poden instal·lar tant a l’interior com a l’exterior, i tenen un disseny que garanteix una alta resistència, durabilitat i seguretat.

Línia alumini

Ideals per a garatges residencials, habitatges particulars i locals comercials perquè s´ajusten a totes les necessitats i gustos gràcies a la gran varietat d´acabats disponibles.

Les portes enrotllables Alumir es fabriquen a mida i són la millor solució quan l’espai és escàs. Tenen un sistema d’obertura amb un funcionament àgil i fiable que pot ser manual o automàtic.

Hi ha disponible una àmplia gamma de guies de línies suaus i elegants, fins i tot amb l’opció d’allotjar doble pany de desbloqueig a diferents posicions, així com diferents accessoris d’alta qualitat.

Models de portes enrotllables d'alumini

Alumir C78

Portes enrotllables dʻalumini perfilat amb un alt aïllament a l’interior. Aporten un grau d’estanqueïtat més elevat gràcies a la lama farcida d’escuma de poliuretà que garanteix el màxim aïllament tèrmic i acústic.

Especialment indicat per a garatges i àmbits domèstics que requereixen una major cobertura.

Alumir C80

Porta de garatge enrotllable d´alumini elegant amb un funcionament suau i silenciós. Amb l’opció de lames encunyades, perforades i microperforades es converteix en el model perfecte per a locals comercials perquè ofereix una alta visibilitat de l’interior disposant d’un autèntic aparador les 24 hores del dia.

Tot i així, està disponible amb un acabat cec, doble envà, ventilada i amb dues opcions d’encunyat amb forats de 100 x 35 mm i de 225 x 35 mm (ample x alt), que es poden combinar amb làmines de policarbonat per evitar el pas d’aire, pols, etc.

És una porta enrotllable lleugera, duradora i segura que ve equipada amb un exclusiu sistema silenciós, tant per a l’obertura com pel tancament de la porta.

Alumir C100

Aquesta porta residencial enrotllable d’alumini es caracteritza per la lama extrusionada de 100 mm que proporciona una gran seguretat sense renunciar a la màxima visibilitat de l’interior.

És un model molt funcional i d’alta qualitat indicat per a obra nova, especialment a garatges i baixos comercials de grans dimensions, així com també per substituir portes de ferro sense necessitat de canviar les estructures de les guies, aconseguint una imatge moderna i actual amb la mínima inversió.

Ve equipada amb un sistema de gomes que permet obrir i tancar la porta silenciosament. Els acabats poden variar segons les necessitats del client, amb diferents mides i prestacions de les lames (acabat cec, ventilada, encunyat amb forats de 160 x 60 mm i de 360 x 60 mm (ample x alt)), així com làmines de policarbonat per a evitar el pas de l’aire, pols, etc.

Alumir PS

Porta enrotllable d’alumini pensada per a un ús semi intensiu en passos d’elevada afluència de trànsit com garatges o pàrquings comunitaris.

Segons la mida de la porta, els motors poden suportar de 30 a 40 maniobres per hora. Disposa de motorització ràpida amb variador de freqüència que evita els cops per frenades brusques i permet ajustar les velocitats a la necessitat del client.

Les guies de la porta estan dotades de perfils de guiatge de PVC per millorar el lliscament i esmorteir els sorolls. A més, està equipada amb sistema de seguretat anti atrapament mitjançant una cortina de fotocèl·lules que protegeix tota l’amplada de la porta.

L’acabat de les lames és microperforat i anoditzat natural o lacat blanc i opcionalment en diferents colors RAL.

Línia acer

Àmplia gama de models de portes enrotllables d’acer, per controlar l’accés al garatge, al local comercial, al magatzem o al taller de la manera més còmoda. Inclou també dos models de reixes metàl·liques.

El disseny d’aquestes portes enrotllables metàl·liques, ja sigui amb lama cega, encunyada o microperforada per oferir visibilitat de l’interior, garanteix la màxima protecció de béns i persones.

Tan si són motoritzades com manuals, tenen un funcionament pràctic i totalment segur.

Models de portes enrotllables d'acer

Rollmir 110

La porta enrotllable d’acer més venuda per la seva excel·lent relació qualitat/preu. Gràcies al seu perfil exclusiu de lama cega en acer galvanitzat, ofereix la màxima rigidesa i compleix amb els més alts requisits de seguretat.

Les lames de la porta estan disponibles en diferents gruixos, i el seu acabat és galvanitzat amb opció prelacat. A més, poden combinar-se amb lames microperforades , lames transparents Vision o la reixa metàl·lica Rollmir Tubular.

És una porta amb una elevada resistència al vent i el funcionament pot ser manual o automàtic.

Previous slide
Next slide

Rollmir 110 Micro

Especialment adequada per a botigues a peu de carrer o galeries comercials, aquesta porta enrotllable d’acer galvanitzat amb lama microperforada aconsegueix una millor visibilitat de l’interior i circulació d’aire sense perdre les propietats en seguretat del model Rollmir 110 .

Funcionament manual o automàtic. Lames micro amb ventilació d’un 33% (prelacat opcional) i disponibles en diferents gruixos.

Previous slide
Next slide

Rollmir 47

Porta enrotllable metàl·lica per a accessos reduïts on no hi hagi massa alçada disponible per al plegat de la porta. Gràcies al poc espai que requereix, és la solució perfecta per a garatges, oficines, botigues i locals comercials amb petits accessos.

Fulla fabricada amb un perfil en acer galvanitzat i un acabat prelacat blanc. Pot ser manual o automàtica.

Previous slide
Next slide

Rollmir Vision

Afavoreix la visió i l’entrada de llum natural a l’interior mitjançant lames 100% transparents amb tractament antiUV, muntades en quincunci i acoblades entre elles. És una porta enrotllable d’acer perfecta per ressaltar estèticament els showrooms o aparadors de comerços tant de dia com de nit.

L’elevada robustesa de les lames assegura una seguretat òptima. També es poden combinar amb lames cegues del model Rollmir 110. Funcionament manual o automàtic. Compte amb la classificació M2 de resistència al foc.

Previous slide
Next slide

RollmirProtect 1627

Porta enrotllable metàl·lica de garatge o per a locals comercials dissenyada per garantir la màxima resistència antirobatori i complir amb la normativa de seguretat EN-1627 classe CR3 mitjançant pany amb bombí VAK de 2 punts d’ancoratge a la lama inferior, ganxos anti arrencament i varetes i barres de guies reforçades.

Les lames de la porta es fabriquen amb un perfil exclusiu en acer galvanitzat de 275 g/m2 i el seu funcionament pot ser manual o automàtic. Aquest model té una elevada resistència al vent.

Rollmir Box

Creada per a trasters i espais d’emmagatzematge box ubicats en un recinte segur. El funcionament d’aquesta porta enrotllable d’acer és manual.

El pany doble amb cadenat extern és molt còmode per a l’inquilí garantint la seguretat de la seva propietat, i també per al propietari que controla l’accés.

Es fabrica amb un perfil en acer galvanitzat i lames en acer galvanitzat amb opció prelacat.

Previous slide
Next slide

Rollmir tubular d'acer

Porta enrotllable de tub o vareta d’acer ideal per a locals comercials, botigues i negocis que volen mostrar el seu aparador i alhora tenir una protecció eficaç.

Les varetes tenen la forma tipus petxina i són tubs ondulats de 14 mm de diàmetre en acer galvanitzat units per grapes especials de doble reforç i amb un acabat opció termolacat. Possibilitat de combinar aquesta reixa metàl·lica enrotllable amb lames cegues del model Rollmir 110. Funciona de manera manual o bé automàtica.

Previous slide
Next slide

Plemir ballesta d'acer

La porta de ballesta d’acer és una reixa metàl·lica plegable i corredissa d’instal·lació fàcil perfecta per a espais reduïts, amb la funció de protegir el local comercial o negoci (restaurants, magatzems, botigues, bars, etc.) i al mateix temps, deixant a la vista el seu interior.

Es fabrica amb una o dues fulles fixes en acer galvanitzat les quals llisquen sobre una guia inferior que pot ser fixa, desmuntable o que es pot elevar. Té un funcionament manual.

Previous slide
Next slide
Finançament portes de garatge Angel Mir
arrow (3)-svg