Puertas-de-garaje-seccionales de calidad - Angel Mir

Portes de garatge seccionals

Portes de garatge versàtils i adaptables a tot tipus de construccions, oferint grans avantatges d´aïllament, facilitat d´ús i seguretat.

Aptes per a ús intensiu, són portes de garatge silencioses i de marxa suau. Combinen qualitat, seguretat, estètica i confort.

Resistents, segures i molt pràctiques. Disponibles en diferents materials, dissenys i acabats atractius que casen amb qualsevol tipus de construcció.

Practicables, funcionals i segures poden ser d’una o dues fulles. S´adapten a l´estil arquitectònic de cada casa gràcies a la gran varietat de dissenys.

Per a ús residencial i comercial. Ofereixen una gran varietat de models molt resistents i que no requereixen gaire espai.

Innovador portal vertical sense guia inferior amb doble funció: porta d’accés exterior i barrera de seguretat. Perfecta per a espais limitats.

Proporcionen un tancament segur, resistent, durador i bonic combinable amb la porta de garatge o d’entrada. Es fabriquen a mida.

Barreres automàtiques i barreres de cadena fàcils d’instal·lar per tancar places d’aparcament i controlar l’accés a pàrquings privats i públics.

Estil elegant i modern fabricades per oferir la màxima seguretat a casa teva. Dissenys d’alta qualitat que poden personalitzar-se i configurar-se amb diversos accessoris.

Finançament portes de garatge Angel Mir
arrow (3)-svg