El que va començar el 1967 com una serralleria metàl·lica a La Bisbal d'Empordà (Girona) és avui dia una de les empreses més grans de portes residencials

Durant més de 50 anys hem desenvolupat una extensa gamma de portes de garatge i tanques perimetrals, amb la possibilitat de fabricar-les a mida i al gust de cada client.

Fabriquem portes residencials des de la Costa Brava, on es va fundar l’empresa i a dia d’avui segueix ubicada. Amb els anys, els nostres productes s’han establert a les llars de la zona de l’Empordà i han anat creixent fins arribar a tot el país.

Oferim una àmplia gamma de portes de garatge, portes exteriors per a cases i tanques de jardí que combinades amb la qualitat, l’elegància i el disseny que ens caracteritzen, s’adapten a tot tipus d’estils arquitectònics. A més, la inversió continuada en R+D ens permet fabricar-les a mida i personalitzar-les d’acord amb les necessitats i els gustos del client garantint requeriments tècnics, operatius, estètics i de seguretat.

Som més de 200 professionals a Espanya i disposem dels centres de producció més avançats per tal de fabricar les nostres portes residencials amb la màxima qualitat. Les nostres instal·lacions compten amb un total de 42.000m2 que inclouen la seu central, les naus productives, un centre d’ R+D, un centre de formació propi i dos showrooms on els clients poden visualitzar el producte i rebre un assessorament comercial personalitzat. També disposem d´una delegació a Barcelona on oferim servei tècnic d´instal·lació i assistència tècnica (reparacions i manteniments).

Per nosaltres cada porta és única i la dissenyem per satisfer les particularitats de cada client de forma pràctica i amb la garantia d’un servei postvenda ràpid i flexible.

Els contractes de manteniment que oferim estan pensats per assegurar la durabilitat de les portes juntament amb un bon funcionament. Amb el nostre servei de manteniment pot reduir el cost de possibles reparacions i allargar la vida útil de les portes de casa mitjançant la qualitat que únicament nosaltres podem oferir-li com a fabricants.

Angel-Mir-quienes-somos-puertas
Angel Mir - Puertas de garaje - Quiénes somos nave exterior
Angel Mir - Puertas de garaje - Quiénes somos nave interior
Angel Mir - Puertas de garaje - Quiénes somos nave oficinas
Finançament portes de garatge Angel Mir
arrow (3)-svg