Portes de garatge corredisses

Portes resistents i de llarga vida útil que es poden fabricar en grans dimensions i ofereixen una gran varietat de dissenys atractius a joc amb la porta de pas de vianants i la tanca perimetral per ajustar-se a l’estil de cada habitatge.

Funcionament suau mitjançant el desplaçament lateral del full sobre una guia fixada a terra.

El model de porta corredissa cantilever llisca sobre un sistema de rodets i no porta guia, per la qual cosa és ideal per a zones sense pavimentar evitant que la brutícia o l’aigua, en dies intensos de pluja, puguin acumular-se.

Aquestes portes residencials permeten la instal·lació de components per a la gestió dels accessos i de la seguretat, garantint així la intimitat de la llar.

Línia alumini

Porta residencial corredissa fabricada amb perfils d’alumini per a què sigui molt lleugera i sobretot duradora en condicions ambientals riguroses com zones marítimes o molt humides. 

Per donar solidesa i seguretat durant anys, els perfils que formen l’estructura són més gruixuts. Com que l’estructura és de disseny propi, les mides i les configuracions de la porta són personalitzades en funció de les preferències de cada client.

Opcions de modulats per a les portes de garatge corredisses d’alumini:

Lames: horitzontals, verticals o inclinades, amples o estretes. Acabat amb una capa de pintura (color opac o lacat).

Barrots: amples, estrets o combinant-los. Acabat en color blanc Pirineus amb possibilitat de pintura resistent.

Llibret: ample o estret, vertical o horitzontal. Acabat amb una capa de pintura resistent.

Línia xapa

La porta corredissa d’acer permet una harmonització perfecta amb la resta del conjunt arquitectònic, sigui rústic o avantguardista.

És un tancament segur i molt resistent als vents importants o a condicions d’ús intensiu.

L’estructura d’acer galvanitzat es pot fabricar en xapa opaca o bé en tub segons l’estil o el grau d’intimitat que es vulgui. La porta es lliura pintada o preparada per pintar.

Opcions de modulats:

Acabats en xapa: llis, en quarterons, regates o acanalat.

Acabats en tub: barrots (amples, estrets o combinats), llibret (ample, estret, vertical o horitzontal) o perforat (forats rodons o quadrats de diferent mida).

Línia corten

Porta residencial corredissa formada per una estructura interna d’acer i folrada per la part exterior amb peces de xapa en acer corten. Un acabat d’aspecte rovellat que es produeix per la reacció dels components amb la humitat ambiental.

Entreguem la porta amb l’acer sense cap mena de tractament, de manera que durant els primers dies el seu aspecte és el de l’acer negre L’accelerat de la reacció es pot fer mullant-la freqüentment amb aigua normal o aigua oxigenada.

Opcions de modulats per les portes de garatge corredisses corten:

Xapa llisa

quarterons

Xapa en regates

Línia sàndvitx

La porta corredissa sandvitx és una porta econòmica amb un acabat senzill i bonic lacat en color blanc a les dues cares.

Fabricada en una sola peça de panell sandvitx construït amb xapa d’acer, escuma de poliuretà a l’interior i un acabat perimetral en alumini i arrodonit per la part superior per no acumular aigua.

Finançament portes de garatge Angel Mir
arrow (3)-svg