Tanques exteriors de jardí

Marquen la propietat i proporcionen un tancament segur, resistent i durador, a més de bonic. Les tanques perimetrals per a jardí o blocs comunitaris estan fetes a mida, són fàcils de muntar i de mantenir.

Poden conjuntar amb la resta de l’edificació i dels altres tancaments exteriors com la porta de garatge, la porta d’entrada, les targes laterals amb les bústies i els porters automàtics.

Gran varietat de tanques exteriors amb dissenys elegants i contemporànies de tots els estils, sempre amb els materials més bons per a les exigències actuals.

Línia alumini

Tanca perimetral d’alumini molt resistent pensada per a habitatges particulars, blocs comunitaris, urbanitzacions, jardins, piscines o àrees públiques.

Fabricada en perfils d’alumini amb un acabat de pintura de poliuretà bicomponent per resistir el pas del temps i alhora, oferir una imatge d’elegància a l’exterior de l’habitatge.

Gran varietat de dissenys que s’adeqüen a diferents necessitats per trobar tanques exteriors més o menys ventilades o que aportin el grau d’intimitat que s’està buscant.

Opcions de modulats de les tanques d’alumini: lama opaca (ampla o estreta), barrots (horitzontals o verticals), llibret (horitzontal, vertical o vertical sense marc) o tub (estret o ample).

Línia panell sàndvitx

Quan la porta corredissa exterior de casa és de panell sandvitx, no hi ha res millor que combinar-la amb una tanca perimetral del mateix panell, fabricat amb xapa d’acer lacat blanc per les dues cares, l’interior d’escuma de poliuretà i els perfils perimetrals d’alumini lacat.

La tanca exterior de panell sandvitx permet gaudir de la intimitat de la llar amb un disseny totalment opac i atractiu. A més, gràcies a les seves qualitats tècniques, aquest tipus de tanca no necessita molt manteniment i té un preu molt assequible.

Línia xapa

Tanca de jardí que destaca per la seva resistència i durabilitat, alhora que aporta elegància a l’exterior de casa o al complex d’habitatges gràcies a la gran varietat de possibilitats de dissenys.

Aquest model de tanca perimetral es fabrica amb una estructura de perfils tubulars d’acer folrada per la part exterior amb xapa perforada d’acer de 1,5 mm de gruix i un acabat en acer galvanitzat o lacat blanc amb opció final pintat en qualsevol color RAL.

Opcions de modulats de les tanques de xapa: barrots (verticals), llibret (horitzontal o vertical), safates (horitzontals o verticals), lama opaca (en regates, llisa o cintes), perforada o personalitzada mitjançant tall làser.

Línia corten

Tanca exterior en acer corten que donarà un toc de distinció al tancament de l’habitatge o finca mitjançant un aspecte final oxidat únic, resultat de la reacció dels components materials amb la humitat ambiental.

Els avantatges principals d’aquest model de tanca perimetral són la seva elevada resistència a la intempèrie i que no requereix pràcticament manteniment. Igual que la tanca de xapa, es pot fabricar en múltiples dissenys al gust del client.

Opcions de modulats de les tanques de xapa: 

Barrots: verticals

Llibret: horitzontal o vertical

Safates: horitzontals o verticals

Lama opaca (en regates, llisa o cintes), perforada o personalitzada mitjançant tall làser. 

Entreguem la porta amb l’acer sense cap mena de tractament, de manera que durant els primers dies el seu aspecte és el de l’acer negre. L’accelerat de la reacció es pot fer mullant-la freqüentment amb aigua normal o aigua oxigenada. (no es recomana fer servir acceleradors químics ja que poden produir danys i corrosions).

Finançament portes de garatge Angel Mir
arrow (3)-svg