Portes de garatge verticals

Avantgates és un portal vertical amb doble funció; d’una banda, és una porta sense guia inferior que proporciona un accés àgil i sense problemes típics d’una porta corredissa amb rail a causa del pas continu de cotxes. D’altra banda, funciona com a barrera de seguretat exterior per restringir possibles intrusions de persones o animals.

Permet un ús continuat gràcies al mecanisme hidràulic, de manera que és ideal per a blocs comunitaris o urbanitzacions amb moltes entrades i sortides.

És la millor solució per a accessos limitats i/o reduïts perquè no ocupa espais laterals. A més, la seva instal·lació requereix molt poca obra civil.

Es pot instal·lar en espais complicats amb fortes pendents, rampes o desnivells i en forma d’angle sent una porta en corba o cantonada totalment funcional i sense cap estructura especial.

La porta residencial vertical necessita poc manteniment i ha estat concebuda per resistir climes extrems i funcionar sense problemes en entorns amb neu o gel.

L’estructura de la porta es fabrica en acer galvanitzat i lames verticals en alumini amb un acabat pintat en diferents colors. Opcionalment, pot tenir un acabat especial mitjançant diferents dissenys originals i elegants a gust del client.

Per a accessos de major longitud, la porta residencial de dues fulles té un peu central de subjecció mòbil que es pot retirar si cal puntualment. D’altra banda, el quadre de control es pot instal·lar apartat de la porta per tal d’augmentar la seguretat.

Finançament portes de garatge Angel Mir
arrow (3)-svg