Portes de garatge seccionals

Dissenyades per aportar el màxim de versatilitat i poder ajustar-se a cada tipus de construcció i dimensions, oferint grans avantatges d’estanqueïtat, facilitat d’ús i seguretat. És la porta de garatge més efectiva per a espais de grans dimensions.

Estan formades per una sèrie de panells que s’eleven mitjançant guies laterals i un cop obertes queden paral·leles al sostre sense ocupar espai per sota de la llinda. No necessiten grans espais laterals i no envaeixen la calçada exterior.

Les portes de garatge seccionals tenen un funcionament suau i silenciósamb el mínim fregament,i es poden fabricar de manera ràpida i sempre amb l’homologació pertinent.

Complauen les necessitats d’aïllament i protecció ja que estan fabricades amb panells sandvitx anti-pinçament de 40mm de gruix folrats amb xapes d’acer galvanitzat.

És un tipus de porta de garatge amb una alta resistència a l’oxidació i als impactes gràcies als materials de primera qualitat i alstractaments que s’hi apliquen.

Les portes seccionals de panell sandvitx per a pàrquings es poden combinar perfectament amb la porta d’entrada de casa, donant-li un toc distintiu de la resta del veïnat.

Hi ha la possibilitat d’ incorporar una porta de vianants, espiells de diferents formes, panells de vidre o reixetes de ventilació.

Línia tradicional

És la nostra porta de garatge més tradicional caracteritzada per la seva alta resistència al pas del temps

Està fabricada amb panell sandvitx anti-pinçament d’alta qualitat i amb un acabat multicanal rugós. Una solució econòmica, efectiva i duradora per a la llar.

Línia moderna

Porta de garatge amb un estil molt fi i modern que permet incloure opcionalment diferents motius decoratius al gust del client.

Fabricada amb panell sandvitx anti-pinçament format per dues xapes d’acer galvanitzat, farcides de poliuretà i un acabat lacat llis molt elegant.

Línia provençal

Línia de portes de garatge amb un estil fresc que ens transporta als atractius paisatges de la Provença.

Portes seccionals de panell sandvitx anti-pinçament amb un original acabat llis acanalat vertical. Opcionalment es pot afegir una motllura central, sòcol i finestres.

Línia rústica

La porta de garatge amb panell sandvitx de xapa corten reuneix els beneficis de la durabilitat de l’acer i la bellesa del seu rovellat que encaixa tant en entorns rústics com moderns.

Porta seccional robusta amb grans avantatges d´aïllament. Fabricada amb panell sandvitx revestit amb xapa corten d’acabat natural de 1,5 mm de gruix i de panell de xapa lacada blanca rugosa amb poliuretà injectat.

Entreguem la porta amb l’acer sense cap mena de tractament, de manera que durant els primers dies el seu aspecte és el de l’acer negre. L’accelerat de la reacció es pot fer mullant-la freqüentment amb aigua normal o aigua oxigenada. (no es recomana fer servir acceleradors químics ja que poden produir danys i corrosions).

Línia effect

Porta de garatge amb l´encant únic de la fusta, però a un preu més econòmic i sense manteniment.

Fabricada amb panell sandvitx folrat per dues xapes d’acer galvanitzat i un acabat pintat que imita la fusta. Gràcies a aquest efecte, es pot combinar perfectament amb la porta d’entrada de casa.

Línia avantguardista

Alusecc és la porta seccional residencial d’última tendència. Combinant els panells sandvitx amb vidres de policarbonat s’aconsegueixen una gran varietat de dissenys que donen un toc de distinció especial a la porta de garatge.

L’opció de vidre és perfecta també per a sales d’estar i accessos al jardí o terrasses perquè inunda de llum natural tot l’espai interior creant un ambient agradable i relaxat. Opcionalment, els vidres poden ser laminats o temperats.

Fabricada amb perfils d’alumini de 16 mm de gruix i juntes de goma i/o escuma de poliuretà entre els panells per garantir una estanqueïtat òptima.

Materials d’elevada resistència als impactes i també a l’oxidació, cosa que fa que sigui una porta de garatge ideal per a habitatges a prop del mar.

Hi ha la possibilitat de substituir el panell per xapes perforades decoratives d’alumini, acer inoxidable o acer pintat, amb forats de diferents formes i dimensions a gust del client.

Línia exclusiva

Gamma de portes de garatge que proporcionen un valor diferencial a l’entrada de casa mitjançant un disseny elegant i exclusiu.

Porta seccional composta d´una estructura interna formada per perfils d´alumini i un folrat exterior amb qualsevol tipus de material a joc amb la façana.

Tipus de portes de garatge seccionals Alucomir:

Panells de composite Alucobon: material compost format per dues làmines d’alumini unit per un nucli de resines (polietilè) que ofereix una gran resistència a la intempèrie, una àmplia gamma de colors a l’exterior i la possibilitat de gravar imatges traient la capa externa d’alumini i deixant a la vista el polietilè negre.

Panells de resines fenòliques : plaques decoratives basades en nuclis de resines fenòliques termoestables i laminades a alta pressió. A la part externa s’incorporen acabats decoratius que queden integrats al nucli i per sobre d’aquests s’aplica una protecció especial de resines d’acrílic-poliuretà doblement endurides, extraordinàriament eficaces davant de l’abrasió i la intempèrie, i molt resistents a l’envelliment i a la llum. Opcionalment, el material pot ser subministrat pel client.

Taulers o encadellats de fusta :

           i.    Taulers marins: combinables amb els panells d’acabat de la façana per crear formes geomètriques amb regates decoratives.

          ii.    Encadellats de fusta: diferents amplades, gruixos i tipus (Niongono, Iroko, Flandes, Roure… o fustes especials subministrades pel client). Els panells en taulers o fusta no es lliuren en cap acabat. Es subministren abans al client perquè el envernissi o acabi amb els mateixos materials i colors que la fusteria.

Plaques ceràmiques: de pedra, marbres, rajoles decorades… materials de construcció que es poden enganxar sobre els taulers mitjançant adhesius composite de darrera generació que garanteixen una unió estable i duradora per a la porta de garatge.

Vidre laminat i temperat: fabricades amb peces senceres de vidre de qualsevol color o textura, mirall, acolorits amb coure, bronze o altres compostos.

Xapa d’acer perforada: panells revestits amb una xapa d’acer o alumini perforat amb un gruix de 1,5 mm i un acabat exterior natural.

Línia càlida

La porta de garatge més bonica del mercat amb làmines de fusta massissa de diferents tipus. Combina l’habilitat artesanal amb el fresat artístic dels dissenys

Elaboració de primera qualitat reflectida als detalls i també a l’absoluta uniformitat de la modulació.

Làmines verticals o horitzontals de fusta d’acabat natural que s’encolen i es claven a l’estructura també de fusta. Acabats disponibles: Flandes, Iroko , Niangon i tauler marí.

Hi ha la possibilitat de fabricar la porta amb fustes subministrades pel client, o bé combinar-les amb parets laterals o amb altres tipus d’obertures no verticals.

Línia sofisticada

Alucompact és la porta seccional plegable d´alta sofisticació ideal per a pàrquings o garatges amb problemes d´espai.

Fabricada amb panell sandvitx farcit de poliestirè expandit i folrat per dues xapes d’alumini prelacat, o amb panell de vidre de policarbonat, i una perfilaria d’alumini laminat.

Ofereix una òptima estanqueïtat gràcies als panells aïllants i al segellat amb juntes de cautxú entre ells. A més, permet integrar una porta de vianants

L’obertura d’aquesta porta de garatge és automàtica mitjançant un sistema de plegat apilable vertical que redueix notablement l’espai necessari en direcció horitzontal.

Finançament portes de garatge Angel Mir
arrow (3)-svg