Portes de garatge d'entrada

Estil elegant i modern fabricades per oferir la màxima seguretat a casa teva. Dissenys d’alta qualitat que poden personalitzar-se i configurar-se amb diversos accessoris.

Característica 1

Característica 2

Característica 3

Característica 4

Característica 5

Característica 6

Línia tradicional

És la nostra porta de garatge més tradicional caracteritzada per la seva alta resistència al pas del temps

Està fabricada amb panell sandvitx anti-pinçament d’alta qualitat i amb un acabat multicanal rugós. Una solució econòmica, efectiva i duradora per a la llar.

Línia moderna

Porta de garatge amb un estil molt fi i modern que permet incloure opcionalment diferents motius decoratius al gust del client.

Fabricada amb panell sandvitx anti-pinçament format per dues xapes d’acer galvanitzat, farcides de poliuretà i un acabat lacat llis molt elegant.

Línia sofisticada

Alucompact és la porta seccional plegable d´alta sofisticació ideal per a pàrquings o garatges amb problemes d´espai.

Fabricada amb panell sandvitx farcit de poliestirè expandit i folrat per dues xapes d’alumini prelacat, o amb panell de vidre de policarbonat, i una perfilaria d’alumini laminat.

Ofereix una òptima estanqueïtat gràcies als panells aïllants i al segellat amb juntes de cautxú entre ells. A més, permet integrar una porta de vianants

L’obertura d’aquesta porta de garatge és automàtica mitjançant un sistema de plegat apilable vertical que redueix notablement l’espai necessari en direcció horitzontal.

arrow (3)-svg