Portes d'entrada

Estil elegant i modern fabricades per oferir la màxima seguretat a casa teva. Dissenys d’alta qualitat que poden personalitzar-se i configurar-se amb diversos accessoris.

Portes entrada Groke

T’oferim portes segures, elegants, modernes i adaptades amb dispositius de seguretat avançats per a l’entrada de casa teva. La gamma Groke està especialitzada en oferir productes d´alta qualitat, seguretat i tecnologia, a més d´oferir moltes solucions per personalitzar al màxim la teva porta d’entrada a casa. Tenim diversos models i opcions que pots confi gurar com vulguis.

Portes entrada Monopanell Steel

Combini la porta de garatge amb la de l’entrada! Angel Mir® li ho posa fàcil amb una nova gamma de portes d’entrada en les que es prioritza estètica però especialment seguretat, aïllament i durabilitat. La gamma Monopanel Steel es fabrica amb acer d’última generació ultra-resistent de 70 mm i consta de 13 models amb diferents combinacions possibles, acabats d’alta qualitat i amb trencament de pont tèrmic que garanteix un aïllament tèrmic fins a Ud 0,7 W/m2.K i acústic de 33dB.

Les portes  d’entrada principal per a residències de Different Doors, ofereixen la mateixa elegància i qualitat que les portes seccionals de garatge.

Utilitzant fusta amb certificat FSC, garantim un material sostenible i de primera qualitat. Aquestes portes d’entrada es realitzen exclusivament quan es fa una porta de garatge, assegurant una harmonia estètica perfecta entre totes dues. Personalitzables en disseny i acabat, les portes principals aporten un toc distintiu i luxós a la teva llar, complementant el conjunt amb un estil únic i cohesiu.

Portes d’entrada per a una estètica homogènia

Combina la porta del garatge amb la de l’entrada per crear una estètica homogènia a la teva llar. Les nostres portes d’entrada, ofereixen dissenys elegants i coherents, garantint un aspecte uniforme i atractiu per a tota la teva residència.

Seguretat en les portes d’entrada

Les nostres portes d’entrada estan equipades amb dispositius de seguretat, incloent panys d’elevació de 6 punts de tancament i triple vidre de seguretat depenen del model. Podem proporcionar una protecció robusta i tranquil·litat per a la teva llar.

Complements i diferents colors de les portes

Personalitza la teva porta d’entrada amb una àmplia gamma de colors i accessoris. Oferim 14 colors termolacats amb tractament anti-corrosió, manetes, tiradors de barra i altres complements per adaptar-se al teu estil i necessitats específiques.

Finançament portes de garatge Angel Mir
arrow (3)-svg