Portes de garatge i entrada integrades

La Gamma Premium Different Doors és única perquè integra a tot el frontal de la casa les portes de garatge i entrada, permetent que tingui un aspecte elegant i sofisticat. Disposem de diverses opcions de fusta de la millor qualitat, fent possible la personalització de cada projecte residencial.

A primera vista, es veurà una façana totalment homogènia amb les portes de garatge i d’entrada perfectament integrades. El resultat és formidable.

Gràcies al recobriment de materials de fusta, la residència tindrà un aspecte harmònic i natural, on la combinació del disseny actual i tradicional es fusionarà perfectament.

Aquestes portes seccionals incorporen un sistema per evitar accidents durant el procés d’obertura i tancament, com ara enganxaments entre els espais de les lames.

Oferim diferents tipus de fusta i models per personalitzar al màxim la porta de garatge i aconseguir una integració perfecta.

Les portes estan fabricades amb materials de gran resistència, per això són molt duradores i requereixen un manteniment mínim per poder gaudir d’un funcionament òptim i de la seva estètica.

Totes les fustes tenen la Certificació FSC, garantint que procedeixen de boscos sostenibles.

Finançament portes de garatge Angel Mir
arrow (3)-svg