Portes de garatge batents

Portes batents d’una o dues fulles amb una obertura, generalment cap a l’interior de l’habitatge, manual o automàtica. Poden fabricar-se com a porta d’accés de vehicles o bé, com a porta de pas de vianants.

Són portes de garatge practicables, funcionals i elegants en conjunt que garanteixen un correcte tancament exterior de la llar i ofereixen una gran varietat de possibilitats en els seus dissenys.

Les fulles de la porta tenen una estructura rígida que pot ser d’alumini, d’acer, panell sandvitx o de xapa, i portar diferents elements decoratius, així com anar a joc amb la porta de vianants, la tanca perimetral o el porter automàtic.

Totes aquestes característiques fan que la porta residencial escollida combini perfectament el conjunt de la construcció.

Línia alumini

Porta de garatge batent lleugera i resistent amb una estètica actual i moderna. Es fabrica a mida amb perfils d’alumini dissenyats per donar robustesa i seguretat. A més, es pot fabricar amb els mateixos materials que la porta de vianants i la tanca perimetral.

Acabat estètic i d’elevada durabilitat gràcies a l’acabat de pintura (color opac o lacat) de poliuretà bicomponent, perfecte per a ambients molt humits.

Opcions de modulats de les portes batents d’alumini:

Lames (horitzontals, verticals o inclinades, amples o estretes).

Barrots (amples, estrets o combinats).

Llibret (ample i estret, vertical o horitzontal).

Línia xapa

Portes batents de garatge amb una resistència única per rendir en condicions extremes i intensives, alhora que proporcionen una seguretat excel·lent.

Es componen d’una estructura d’acer, en tub o bé en xapa opaca que ofereix infinitat de possibilitats en el modulat aconseguint els dissenys més singulars. Oferim l’opció de lliurar les portes a punt per pintar o pintades de fàbrica segons les preferències de cada client.

Poden fabricar-se a mida i amb uns acabats homogenis amb la tanca perimetral i la porta de pas de vianants.

Opcions de modulats: 

Acabats en xapa: llisa, en quarters, regates o acanalat.

Acabats en tub: barrots (amples, estrets o combinats), llibret (ample, estret, vertical o horitzontal) o perforat (forats rodons o quadrats de diferent mida).

Línia corten

Elaborada per encaixar molt bé en entorns rústics, la porta de garatge batent en acer corten té un aspecte final rovellat molt singular, resultat de la reacció dels components materials amb la humitat ambiental.

És una porta residencial elegant i sobretot resistent gràcies a l’estructura interna d’acer folrada per l’exterior amb xapa en acer corten disponible en diferents modulats: xapa llisa, a quarters o en regates.

Entreguem la porta amb l’acer sense cap mena de tractament, de manera que durant els primers dies el seu aspecte és el de l’acer negre. L’accelerat de la reacció es pot fer mullant-la freqüentment amb aigua normal o aigua oxigenada. (no es recomana fer servir acceleradors químics ja que poden produir danys i corrosions).

Finançament portes de garatge Angel Mir
arrow (3)-svg