Portes de garatge basculants

Són el resultat de molts anys d’experiència tècnica, fabricació i aplicació de les tecnologies i materials més actuals. Combinen qualitat, seguretat, estètica i confort.

Les portes basculants estan formades per dues fulles articulades que garanteixen una millor resistència i un bon funcionament sense impactes ni deformacions.

La senzillesa mecànica i la compensació mitjançant contrapesos la converteixen en una porta residencial pràctica, fiable en el temps i de marxa suau, cosa que la fa ideal per a garatges d’ús intensiu en comunitats de propietaris o pàrquings comunitaris.

Línia fusta

La fusta reflecteix un ambient agradable i ressalta el caràcter de disseny natural. La nostra porta de garatge basculant fabricada amb fusta de primera qualitat el reflecteix als detalls i també a l’absoluta uniformitat del modulat..

Sobre una sòlida estructura d’acer s’estrenyen làmines i llistons de fusta que li confereixen un aspecte exterior de fusta massissa. El disseny és molt versàtil ja que les làmines poden tenir diferents configuracions: vertical, horitzontal, en espiga, en panells, taulers, fenòlics, etc.

Disposem de diferents tipus de fusta (Flandes, Melis, Niongon, Oregon, Teka, Tauler marí) amb mides i configuracions personalitzades per aconseguir una uniformitat absoluta amb la façana.

Línia panell sàndvitx

La porta de garatge basculant de panell sandvitx roman en el temps gràcies a les seves qualitats tècniques d’aïllament, protecció i comoditat.

Està fabricada amb dues xapes d’acer galvanitzat farcides d’escuma de poliuretà per ser lleugera i alhora resistent als impactes i a l’envelliment causat per les condicions de l’entorn. Té un acabat estàndard lacat de color blanc Pirineus.

És una porta de garatge econòmica que necessita poc manteniment i es pot fabricar en dimensions i configuracions personalitzades. A més, possibilita fer la tanca perimetral de jardí i la porta de pas amb els mateixos materials.

Línia xapa

Fabricada amb una estructura d’acer sobre la qual s’estrenyen xapes d’acer galvanitzat o acer galvanitzat i prelacat, la porta de garatge basculant de xapa és la més econòmica, però alhora molt resistent, tant mecànicament com estructuralment.

Gràcies a la seva construcció senzilla i lleugera, necessita poc manteniment, per això és ideal per a garatges comunitaris i unifamiliars que no necessiten un disseny molt elaborat.

L’acabat final és amb xapa simple o doble d’acer galvanitzat o bé lacat. També ofereix un modulat amb una infinitat de possibilitats aconseguint els tancaments més avantguardistes mitjançant dibuixos o perforacions fets a mida o sobre disseny, amb una talladora làser.

Línia corten

Porta de garatge basculant de xapa corten amb un aspecte rovellat que es produeix per la reacció dels seus components amb la humitat ambiental i que encaixa perfectament tant en entorns rústics com a moderns.

Entreguem la porta amb l’acer sense cap mena de tractament, de manera que durant els primers dies el seu aspecte és el de l’acer negre. L’accelerat de la reacció es pot fer mullant-la freqüentment amb aigua normal o aigua oxigenada. (no es recomana fer servir acceleradors químics ja que poden produir danys i corrosions).

Finançament portes de garatge Angel Mir
arrow (3)-svg