Barreres i controls d'accessos

Barreres automàtiques i barreres de cadena per tancar places d’aparcament i controlar l’accés a pàrquings privats i públics.

Són fàcils d’instal·lar, no exigeixen preinstal·lació de muntatge ni operacions de manteniment periòdiques i disposen de diferents accessoris complementaris per a la seva instal·lació.

Cadena automàtica CAT

Barrera de cadena automàtica perfecta per delimitar àrees reservades, pàrquings o accessos a zones de vianants de fins a 16 metres on es vulgui impedir l’ús a persones no autoritzades en horaris no permesos.

Cadena d’alta tecnologia que es pot connectar a diferents sistemes de control d’accés que permeten identificar, memoritzar i habilitar l’entrada o sortida només al personal autoritzat. A més, l’equip es pot integrar a un sistema global de control com ara una comunitat de veïns.

Els dos pilars d’acer són robustos i resistents als impactes i contenen tots els automatismes per al seu funcionament, de manera que el disseny s’adapta a qualsevol estil arquitectònic.

És fàcil i ràpida d’instal·lar i en cas de fallada elèctrica i per a totes les situacions d’emergència, el cadenat de seguretat permet el desenganxament immediat de la cadena.

Quan l’accés estigui obert, la cadena queda protegida per les guies inferiors. Opcionalment, ofereix la detecció d’obstacles i ajustament de la velocitat de la cadena.

Barrera automàtica

Per al control d’accés d’aparcaments residencials, d’edificis de veïns, comercials i industrials, la millor solució és la barrera automàtica RMIR.

Té un disseny resistent, pensat per durar, i modern de baix impacte estètic incloent una atractiva senyalització lluminosa que resulta perfecte per a qualsevol entorn.

Tecnologia inigualable: el motor reductor de 24 V DC incorpora la tecnologia brushless, sense escombretes interiors, amb la qual aquesta barrera per a pàrquings aconsegueix un extraordinari rendiment a més velocitat, amb menys soroll, i un ús súper intensiu.

Fabricada amb una asta d’alumini lacat amb perfil antixoc i tira llums leds integrades per a una millor visibilitat del pal. El pilar té un acabat pintat i inclou llums led al capçal. També hi ha disponibles diferents accessoris opcionals, com ara una bateria d’emergència o un faldó per al pal de la barrera.

Models de barreres automàtiques disponibles:

Barrera RMIR 4: fins a 4 metres. Cicles de maniobra per dia sense parar: 5.000. Mides: 280 x 210 x 1203 mm

Barrera RMIR 6: fins a 6 metres. Cicles de maniobra per dia sense parar: 4.000. Mides: 380 x 270 x 1237 mm

Barrera RMIR 8: fins a 8 metres: dues astes de 4 + 4 amb peça massiça d’unió i reforç. Cicles de maniobra per dia sense parar: 2.500. Mides: 500 x 270 x 1237 mm

Barrera de parking PARKMIR

Barrera de pàrquing automàtica controlada per telèfon mòbil dissenyada per protegir la plaça d’aparcament de l’habitatge, la feina o la segona residència amb la màxima comoditat.

A diferència d´altres barreres, permet controlar i compartir fàcilment la plaça d´aparcament amb altres usuaris a través de l´aplicació mòbil gratuïta, mitjançant l´enviament d´una clau digital temporal. També es pot integrar a la perfecció amb qualsevol altre sistema intel·ligent, permetent la reserva de pàrquing en temps real a través de l’APP.

Es fabrica amb una base en acer galvanitzat capaç de suportar fins a 9 tones de càrrega amb un pes de només 15 kg. Va cargolada a terra i el seu disseny a prova de vandalisme protegirà la barrera contra possibles manipulacions i danys. Igualment, tots els components estan fabricats per suportar la intempèrie i condicions climàtiques com la pluja, neu i temperatures extremes.

El funcionament automàtic de la barrera és segur gràcies al conjunt de sensors que detecten la sortida del vehicle. En cas de força excessiva, la substitució del passador de seguretat és ràpida i senzilla, i és possible el control manual de la barrera.

Un altre avantatge és la seva càrrega dual; té les bateries recarregables de ions de liti que poden durar fins a 1 any amb una sola càrrega, i a més hi ha l’opció de subministrament constant amb 90 V-250V AC. La barrera està equipada amb un modern panell solar per a una autonomia sostenible

Finançament portes de garatge Angel Mir
arrow (3)-svg