Portes de garatge d’entrada

Puertas de garaje - seccionales

Estil elegant i modern fabricades per oferir la màxima seguretat a casa teva. Dissenys d’alta qualitat que poden personalitzar-se i configurar-se amb diversos accessoris.

Portes de garatge seccionals

Puertas de garaje - seccionales

Portes de garatge versàtils i adaptables a tot tipus de construccions, oferint grans avantatges d´aïllament, facilitat d´ús i seguretat.

Portes de garatge basculants

Puertas de garaje basculantes España

Aptes per a ús intensiu, són portes de garatge silencioses i de marxa suau. Combinen qualitat, seguretat, estètica i confort.

Portes de garatge corredisses

Puertas de garaje correderas con mando - Angel Mir

Resistents, segures i molt pràctiques. Disponibles en diferents materials, dissenys i acabats atractius que casen amb qualsevol tipus de construcció.

Portes de garatge batents

Puertas de garaje batientes - Angel Mir

Practicables, funcionals i segures poden ser d’una o dues fulles. S´adapten a l´estil arquitectònic de cada casa gràcies a la gran varietat de dissenys.

Portes de garatge enrotllables

Puertas de garaje enrollables - Angel Mir España

Per a ús residencial i comercial. Ofereixen una gran varietat de models molt resistents i que no requereixen gaire espai.

Portes de garatge verticals

Puertas de garaje verticales

Innovador portal vertical sense guia inferior amb doble funció: porta d’accés exterior i barrera de seguretat. Perfecta per a espais limitats.

Tanques exteriors de jardí

Vallas de jardin - Angel Mir españa

Proporcionen un tancament segur, resistent, durador i bonic combinable amb la porta de garatge o d’entrada. Es fabriquen a mida.

arrow (3)-svg