Categories

La tendència de les portes seccionals de vidre per a terrasses

Recentment, hem tingut l’oportunitat de comprovar que les portes seccionals de vidre d’estil industrial segueixen sent tendència al sector residencial i hoteler, i és que són una excel·lent alternativa quan l’objectiu és crear un ambient agradable i relaxat a sales d’estar, cuines o accessos a la terrassa.

Un primer cas és la instal·lació d’una porta seccional apilable Compact Línia Sofisticada” a la cuina d’una vivenda particular. Donat el poc espai disponible al marc de la porta, aquest tipus de porta era la millor opció gràcies a la seva obertura plegable vertical i al disseny sense guies horitzontals. D’altra banda, amb els panells de vidre ha augmentat considerablement la il·luminació natural a l’interior, creant una sensació d’amplitud i renovant l’aparença interior i exterior de l’espai.

Un altre projecte destacat al sector de l’hostaleria és el nou restaurant de moda a la ciutat de Casablanca (Marroc), on hem instal·lat fins a quatre portes seccionals AluseccLínia Vanguardista” per a l’accés a la terrassa que dóna davant del mar. La principal característica d’aquesta porta seccional de vidre és que aconsegueix inundar de llum natural tot l’interior i donar espai al local mitjançant uns vidres acrílics d’alta resistència. Per la seva banda, els perfils d’alumini de la porta, també disponibles en acer inox, aporten un estil industrial elegant i modern.

En projectes de locals comercials on es busca més visibilitat de l’interior quan la porta està tancada, hem instal·lat la versió Alusecc Vision que es caracteritza per portar menys perfileria i més panell de vidre.

Totes dues portes pensades inicialment per a garatges o per a un ús més industrial, encaixen perfectament en aquest tipus d’entorns i aporten grans avantatges d’estanquitat, resistència, seguretat i funcionament.

Hotel Windsor (Tossa de Mar – Girona)

Bar – xiringuito (Eivissa)

Si et semblen solucions interessants pel teu projecte i vols un assessorament personalitzat, contacta’ns!

Finançament portes de garatge Angel Mir
arrow (3)-svg